Welke pocketvering matras is de beste online koop!?

Het beste koop pocketvering matras vind je hier! De selectie is samengesteld op basis van echte klantenbeoordelingen en onze ervaringen. Deze pocketvering matrassen hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding van goedkoop tot luxe matrassen. Vergelijk de specificaties en prijzen. Laat je inspireren door het assortiment en bekijk het Beste Koop matras voor elk budget!

De beste koop pocketveren matrassen in elke prijsklasse speciaal geselecteerd. Bekijk de beste pocketveringmatrassen. Direct voordeel en op voorraad dus snel in huis.

Beste keuze logo

Tip 1: Goed hoeft niet duur te zijn

De beste pocketveringmatras hoeft niet duur te zijn zoals fabrikanten van de bekende merken vaak beweren. De Consumentenbond heeft afgelopen matrassentest, een Lidl matras als beste getest. Dit matras is van prima kwaliteit voor een voordelige prijs. 

Tip 2: Thuis uitproberen is het beste

We raden je altijd aan een matras thuis uit te testen als het via het internet wordt aangekocht. Stel dat het pocketmatras niet bevalt dan kan het terug gestuurd worden.

Tip 3: Welk pocketmatras past bij mij?

Een pocketveer matras dat goed bij jou past is heel belangrijk voor een goede nachtrust. Ben je een buik- of een zijslaper? Heb je snel last van je rug? Transpireer je veel? Allemaal vragen die meespelen in je keuze.

Pocketvering matras (korte) uitleg

Bij een pocketveringmatras bestaat de kern uit vele metalen veren (5, 6 of 7 slags) waarbij elke veer per stuk is verpakt in een zakje van katoen of ‘non-woven’ materiaal. De kern is vaak opgedeeld in comfortzones. De zones verschillen in hardheid door toepassing van verschillende draaddiktes.

Bij een pocketveren matras veert en functioneert elke veer afzonderlijk van elkaar. Daardoor is sprake van een hoge conformiteit: het aanpassingsvermogen van de veren aan de contouren van het lichaam is hoog. Doordat de veren vaak thermisch gehard zijn, behouden de veren hun veerkracht. Een pocketveringmatras biedt niet alleen een goede ondersteuning, maar ventileert ook beter dan andere matrastypes. Bekijk onze pocketvering matrassen.

Populaire pocketvering matrassen:

 • 1 Recensie
  €204,00
  Eenpersoons matras: vanaf €204,- Tweepersoons matras: vanaf €336,- Laurent Pocketveer matras bestaand uit een 7 comfortzone pocketvering kern met 270 veren per m2 en aan beide afgedekt met soepel polyether. 20 cm hoog. Bestel bij bol.com Gratis bezorging en retour 30 dagen bedenktijd Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf Uit voorraad...
 • 1 Recensie
  €259,00
  Eenpersoons matras: vanaf €259,- Tweepersoons matras: vanaf €445,- Beaufort Plus matras met 7-zone pocketveren kern en afgedekt met HR 35. Beaufort Plus matrassen hebben een dikte van 22 cm en afneembare hoes. Bestel bij bol.com Gratis bezorging en retour 30 dagen bedenktijd Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf Uit voorraad leverbaar
 • 1 Recensie
  €156,00
  Eenpersoons matras: vanaf €156,- Tweepersoons matras: vanaf €259,- Ramona is een matras van 20 cm hoog. De 300 pocketveren per m2 is verdeeld in 7 comfortzones. Ramona heeft een zachte toplaag van SG 30 van 3 cm aan beide zijden. Bestel bij bol.com 30 dagen bedenktijd Gratis retourneren Bestellen en betalen via bol.com Dag en nacht klantenservice
 • 1 Recensie
  €259,00
  Eenpersoons matras: vanaf €259,- Tweepersoons matras: vanaf €424,- Prince De Luxe is een 24 cm dik matras en 600 micro pocketveren, 9 comfortzones en een toplaag van HR 45 van 4 cm dik aan beide zijden, past de matras zich perfect aan. Bestel bij bol.com Gratis bezorging en retour 30 dagen bedenktijd Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf...