7 Zone pocketvering matras met traagschuim - 90 x 200 cm

Eenpersoons matras: vanaf €138,-

7 Zone pocketvering matras is een 18 cm dik matras. De pocketveren zijn verdeeld in 7 comfortzones en met aan beide kanten een ander soort schuim heb je 2 matrassen in 1! 

Bestel bij bol.com

 30 dagen bedenktijd
 Gratis retourneren
 Bestellen en betalen via bol.com
 Dag en nacht klantenservice

Meer details

Nieuw product
 
Meer product info

Tweepersoons pocketvering matras traagschuim EN koudschuim

Met aan beide kanten een ander soort schuim heb je 2 matrassen in 1! Met de combinatie van pocketveren, traagschuim en koudschuim stijgt heerlijk matras boven al je verwachtingen uit! Traagschuim (ook wel: Memory foam, NASA-schuim, Geheugenschuim, Visco-Elastisch, enz.) zorgt ervoor dat zodra je op het matras gaat liggen dat deze de vorm van je lichaam zal aannemen. Door het aannemen van de vorm van uw lichaam, zal je lichaam beter ondersteund worden in tegenstelling tot matrassen die geen traagschuim hebben.

Deze schuimsoort in de pocketvering matras staat er ook bekend om dat het de beste drukverdeler is en hierdoor wordt je gewicht het beste verdeeld over het matras. Matrassen met Traagschuim / NASA / Memory worden medisch gezien het meeste aanbevolen en deze schuimsoort wordt dat ook veel gebruikt in ziekenhuisbedden. Voor dit model hebben we dan ook bewust gekozen voor een dunnere laag traagschuim en deze bewuste keuze is ontstaan omdat veel mensen een te dikke laag traagschuim onprettig vinden, omdat je hier te ver in wegzakt en daardoor je je niet meer goed kunt omdraaien. Bij dit model zal omdraaien daarom altijd moeiteloos gaan en zal de pocketvering matras koeler blijven.

Twee verschillende kanten

Dit matras heeft aan één kant Traagschuim / NASA / Memory schuim zitten en aan de andere kant koudschuim. Het voordeel hiervan is dat je twee verschillende schuimsoorten hebt en hierdoor als het ware twee matrassen in één hebt.

Het koudschuim ligt namelijk iets steviger en in het traagschuim zak je iets in weg en is daarom iets zachter. Door deze twee verschillende kanten kun je zelf bepalen welke zijde je het lekkerste vindt liggen en indien je door de jaren heen een wisselende smaak hebt, dan is dit matras de ideale uitkomst.

Comfort in de pocketvering matras

Aangezien je gemiddeld een derde van je leven op een matras ligt, is het het allerbelangrijkste dat je matras lekker ligt en dat je te allen tijde uitgerust zult opstaan.

Het voordeel van dit 7 Zone Pocketvering matras is dat hij het gewicht uitstekend op de juiste plekken verdeelt en zorg draagt voor een zeer goede ondersteuning aan het lichaam. Door de 7 verschillende comfortzones krijg je zones met stugge en minder stugge veren waardoor bijvoorbeeld de zwaardere delen zoals schouders en heupen meer inveren zodat je ruggenwervel te allen tijde recht is (zie bovenstaand afbeelding 3), zodra je ruggenwervel recht is, komen klachten aan nek, rug of schouders eigenlijk niet voor.

Verder staan pocketveermatrassen erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat er geen welbekende "kuilvorming" ontstaat. Kuilvorming komt veel voor bij binnenveringsmatrassen (ook wel: bonellveringsmatrassen) en veroorzaakt vaak klachten doordat op deze manier je ruggenwervel niet recht is. Binnenveringsmatrassen zijn de goedkopere variant van de pocketveermatrassen en raden wij om de eigenschappen dan ook niet aan.

Kwaliteit

Naast het comfort is de kwaliteit van de pocketvering matras erg van belang. Zodra je een matras koopt die binnen een korte tijd alweer aan vervanging toe is, is dit geen goede investering. Dit is een reden waarom wij alleen voor de beste kwaliteit gaan.

Hoe gaan wij voor de beste kwaliteit?

Wij kunnen een hoge kwaliteit beloven tegen een relatief lage prijs, omdat wij direct vanuit onze eigen fabriek leveren. De kwaliteit is te danken aan ervaring een ver ontwikkeld productieproces en de keuze voor alleen de beste materialen. Wij gebruiken bijvoorbeeld geenpolyether maar uitsluitend koudschuim en traagschuim in onze matrassen. Polyether is de goedkoopste schuimsoort die in matrassen worden gebruikt (voor meer info over verschillende schuimsoorten.

Naast onze ervaring, het ontwikkelde productieproces en de keuze van de materialen wordt elk matras onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Doordat wij op deze wijze onze matrassen vervaardigen kunt u erop vertrouwen dat u te allen tijde een kwaliteitsproduct zult ontvangen.

Kortom: dit is een matras waar u vele jaren heerlijk op kunt slapen en is geen goedkoop, duurkoop scenario.

10 jaar garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij het liefste een levenslange garantie willen bieden. Omdat een matras helaas geen leven lang mee gaat, is dit niet haalbaar.

Onze matrassen gaan gemiddeld 10 tot 14 jaar mee en mocht er binnen de eerste 10 jaar, bij normaal gebruik, een probleem optreden dan zullen we bekijken of dit is te wijten aan een productiefout. Indien het om een productiefout gaat dan zullen wij het matras kosteloos vervangen!


De voordelen van dit 7 zone pocketvering matras op een rij:

  • Comfortabel: Door het 7 Zone systeem met pocketveren zul je een optimale ondersteuning voor het lichaam krijgen, waardoor je een goede en ontspannen nachtrust zal hebben.
  • Kwaliteit: Hoogwaardige kwaliteit door de beste materialen en een verfijnd productieproces zorgen ervoor dat je weer jaren vooruit kunt.
  • Anti Allergisch & Anti Bacterieel: Voorkomt allergische reacties bij allergieën.
  • Afritsbare Hoes: Deze kun je op 60 graden wassen.
  • Laagste Prijsgarantie: Dit matras van deze kwaliteit zal je absoluut nergens goedkoper tegenkomen en daarom garanderen wij de laagste prijs.
  • 10 jaar Garantie: Je krijgt 10 jaar volledige garantie op productiefouten.

 

Schrijf uw recensie

7 Zone pocketvering matras met traagschuim - 90 x 200 cm

Eenpersoons matras: vanaf €138,-

7 Zone pocketvering matras is een 18 cm dik matras. De pocketveren zijn verdeeld in 7 comfortzones en met aan beide kanten een ander soort schuim heb je 2 matrassen in 1! 

Bestel bij bol.com

 30 dagen bedenktijd
 Gratis retourneren
 Bestellen en betalen via bol.com
 Dag en nacht klantenservice

Schrijf uw recensie